April 4, 2025
Aftenmenu
FORRETTER
LA BRUSCHETTA
Ristet grovbaguette med Cherrytomater, Mozarella og basilikum Pesto.
78
HALLOUMI
Grillet Cypriotisk ost med grillede squash, aubergine & peberfrugt.
Olivenolie- og citrondressing Serveres med brød.
98
RISOTTO FUNGHI E POLLO
Risotto med kylling & champignons, Parmesan & Balsamico
108
RAVIOLONI & KÆMPE REJE
Fyldt Ravioloni med Ricotta, Trøffel & Svampe i Flødesauce Serveres med brød
128
HOVEDRETTER
RISOTTO FUNGHI E POLLO
med kylling & champignons, Parmesan & Balsamico.
198
PAPPARDELLE AL RAGÙ
Frisk Pappardelle pasta med okseragout
228
GULDBRASEN
”Dorade”
Bottarga drys, spinat & fennikel, fine kartofler og sauce Nage
278
STRIPLOIN STEAK
(Nordjysk Naturkød, fritgående, 250+ gram)
Årstidens sauterede grøntsager, ristede svampe, fine kartofler & Whiskeysauce
298
DESSERTER
AFFOGATO
Vaniljeis, espresso & hjemmebagt Cantuccini småkage
98
LAKRIDS PANNA COTTA
Italiensk flødedessert med lakrids-twist & friske bær
98
AFFOGATO DE LUX
Vaniljeis, espresso, Frangelico likør & hjemmebagt Cantuccini småkage
118
CAFÉ ALGADES SIGNATUR DESSERT
Nøddefragilité med vaniljeis, Hindbærcoulis & friske bær
128
KAFFE & CHOKOLADE
KONTRA Filterkaffe & luksus Chokolader fra Laurence
70
Information om indhold af allergener, vegetar- og veganske retter, kan fås hos personalet